Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

10 dolog, amit idén már nem akarunk hallani

1) Te is kaptál év végi bónuszt?
2) Minden ajándékot megvettem rég, hát te?
3) Jövőre is "Lefogyok 5 kilót!"-fogadalmat teszel?
4) Zseléset vagy marcipánosat?
5) Hosszútűlevelű?
6) 20.400 Ft lesz, pontgyűjtőkártya van?
7) Mákos vagy diós?
8) Ez is akciós?
9) Bezzeg tavaly....
10) Idén nem bejgli lesz, hanem....

0 Tovább

Wellnessre, magyar!

Kiszorultam a kanapéról vasárnapi foci ürügyén; így most gyorsan írok valami jót is a blogba.
Az a helyzet, hogy nagyon rég nem voltam/voltunk ilyen kulturált helyen, mint most hétvégén. Lehetséges, hogy az alkalmazottak fizetése botrányosan magas, vagy esetleg titokban mindegyikőjük aranyásó; vagy ott dolgozik az összes ötöslottó nyertes az utóbbi 10 évből, nem tudom.
Vagy egyszerűen csak szeretik a munkájukat, megbecsülik őket, és alapvetően jó tiszta és rendes környezetben dolgozni. Könnyebb úgy mosolyogni a vendégekre, hogy nem erőltetett a jókedv és kiegyensúlyozottság.
Mondanám, hogy 3-4-5 sokcsillagért az ember elvár valamit, ami jogos is, csak senkit nem szokott érdekelni. Hát itt nem ez a helyzet: a környezet tiszta és rendezett, az alkalmazottak kézségesek, jól képzettek és udvariasak. Kertem virágának akkor repült el a boldogság kék madara, mikor kesztyűben terítő pincérekbe botlott a vacsoráztatásnál - hiába, más szempontok.
A masszázs külön bejegyzést érdemelne; itt legyen elég annyi, hogy nagyon profi volt; nem 3 hónapos gyorstalpalón elvégzett tapicskolás. Jelen esetben az én "szakmai ártalmam" fogott ki rajtam, mikor a nyakcsigojáimnál járva latinul soroltam az idegkilépési pontokat, amiket szépen végigmentünk annak rendje és módja szerint. (persze csak magamat szoktam szórakoztatni ilyesmikkel, miközben minden normális ember relaxál)
Egy szó, mint száz: 5 csillagos volt, megyünk máskor is!

0 Tovább

Kááárr, kááárrr....

...hogy megint úgy múlott el a nyár, hogy rajtam maradt a háj
Így aztán jövőre edzés vár, ami fáj
Várj, csak várj
Míg újra virul majd a táj
Kevés lesz ahhoz a báj; és hiába nagy a száj
Ha túl sok a csirkemáj



Az van, hogy szerintem még nincs tél. Az igazat megvallva én még a minap is a tökéletes nyáriruhát kerestem. Persze nekem is feltűnt, hogy nincsenek már kitéve, mint ahogyan szandált se fogok tudni venni idén. (most tuti akad még olyan, aki elmeroggyantnak néz - nem téved, csak még szoknia kell - szóval a legjobb nyári holmikat tavaly is hóesésben vettem..)
Azért a lassan elfogyó parfüm helyett én akkor is azt a gyümölcsöset fogom beszerezni, amit még a rekkenő hőségben találtam.
A kiscipőket már elsuvasztottam a költözős doboz mélyére, és elővettem a csizmákat. Sőt, ma még a télikabátos pakkot is elő kellett halászni, mert az eső reggeli közben átment havazásba. Teljesen váratlan és indokolatlan így október végén, 6 héttel Karácsony előtt...


0 Tovább

7 ok, amiért nincs az értelmes nőknek barátjuk

1. Minden a külsőségről szól: kocsi, ruha, tornacipő,telefon mind-mind a márkák világának bűvöletében. A férfiak azt hiszik, ezektől lesznek valakik, és hogy ez beugró bárhová.
2. Egészséges élet-mánia: sport kifulladásig (inkább edzőtermezés); salátázás, kalóriaszámlálás.Férfi létükre fogyókúrázó nőként viselkednek.
3. Metroszexualitás: ha egy férfi több időt tölt a fürdőszobában, mint egy nő, az gáz. Nem ritka, hogy a nő vár a férfira, és a férfi ápoltabb, mint a nő. Nem baj, ha foglalkozik magával, de ne lehessen a körmében tükörképet látni, és a férfisminket is kifutókra tervezték. (a fiúkáknak, akik modellek)
4. House generáció: Dr.House-féle bunkóságon nevelkedett nemzedék. Mindenhol és minden körülmények között tirpákok, csak azt nem tudni, hogy direkt csinálják, vagy csak az őstehetség keresi a kiutat.
A sorozatokban vicces az efféle magatartás, az életben viszont lehangoló, és egyedül Hugh Laurie-nak áll jól.
5. Gyerekszoba teljes hiánya: abszolút neveletlenek, a szülők hibájából, illetve az ő szüleiket sem nevelték már jómodorra; mint ahogyan hagyományos értékeket sem adtak át. Ergo nem tudnak semmit a családjukról, a gyökereikről, és nem is érdekli őket. Tesznek rá, mi a jó és mi a rossz, ők nem látnak különbséget. Csak cornflakes-es dobozt olvasnak, vagy napifail-napiszar dot akármit, ebédidőben, szigorúan a klotyón...
6. Trágárság: nem tudnak viselkedni sem társaságban, sem kettesben. Gőzük sincs, mivel lehet levenni egy nőt a lábáról, csak csinálják, amit a TV-ben látnak, meg amit a neten összehordanak, ja és persze amire a haverok esküsznek.
7. Pornófiúk: egyértelműen a netről felvilágosult egyedek, akik el is hiszik, amit ott lának. Ennek megfelelően viselkednek ők maguk is, és a partnerüktől is ezt várják el. Ha elmarad a lakkcsizma harisnyakötővel, - a hatszoros orgazmusról nem is beszélve-, akkor beáll a döbbenet. (és a rögtönítélő bíróság egyből frigidnek bélyegzi a nőt, mert nem volt neki elég az az öt perc, cigivel, kávéval...)
0 Tovább

Blogger tanít


Minden gyanús, hangsúlyozom minden, ami:



- ingyen van
- majdnem ingyen
- ingyen, csak...
- tulajdonképpen / voltaképp / majdnem / szinte ingyen
- ajándék (lásd még: "ingyen ajándék" - teljes képzavar; attól ajándék, hogy ingyen van)
- csak úgy adják (sose adják csak úgy)
- olyan, hogy úgy adják, hogy nem is kérted
- nem jár, de kapod
- gyors meggazdagodást ígér
- kezdőtőke nélkül ígéri mindezt (tehát a semmiből csinálsz hirtelen temérdek pénzt)
- álomautót, kacsalábonfogó kéglit, dollármilliókat, macákat és macsókat is ígér
- mások beszervezésével gazdagít téged (maga a rendszer átláthatatlan, de mindenki kőgazdag, és esküszik rá, hogy ez a tuti)
- mások kárára gazdagít téged (lásd fentebb; csak itt meg se próbálják titkolni)
- illegális; de mindig tudnak hozzá olyan figurát találni, akinek te is elhiszed, hogy nem az (sőt később magadat ostorozod, amiért nem neked jutott eszedbe korábban)
- lekövethetetlen (sehol egy név, cím, elérhetőség, bankszámlaszám, cégjegyzékszám)


0 Tovább

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek

Követők

Sütizsüdi

Legfrissebb bejegyzések