Kiszorultam a kanapéról vasárnapi foci ürügyén; így most gyorsan írok valami jót is a blogba.
Az a helyzet, hogy nagyon rég nem voltam/voltunk ilyen kulturált helyen, mint most hétvégén. Lehetséges, hogy az alkalmazottak fizetése botrányosan magas, vagy esetleg titokban mindegyikőjük aranyásó; vagy ott dolgozik az összes ötöslottó nyertes az utóbbi 10 évből, nem tudom.
Vagy egyszerűen csak szeretik a munkájukat, megbecsülik őket, és alapvetően jó tiszta és rendes környezetben dolgozni. Könnyebb úgy mosolyogni a vendégekre, hogy nem erőltetett a jókedv és kiegyensúlyozottság.
Mondanám, hogy 3-4-5 sokcsillagért az ember elvár valamit, ami jogos is, csak senkit nem szokott érdekelni. Hát itt nem ez a helyzet: a környezet tiszta és rendezett, az alkalmazottak kézségesek, jól képzettek és udvariasak. Kertem virágának akkor repült el a boldogság kék madara, mikor kesztyűben terítő pincérekbe botlott a vacsoráztatásnál - hiába, más szempontok.
A masszázs külön bejegyzést érdemelne; itt legyen elég annyi, hogy nagyon profi volt; nem 3 hónapos gyorstalpalón elvégzett tapicskolás. Jelen esetben az én "szakmai ártalmam" fogott ki rajtam, mikor a nyakcsigojáimnál járva latinul soroltam az idegkilépési pontokat, amiket szépen végigmentünk annak rendje és módja szerint. (persze csak magamat szoktam szórakoztatni ilyesmikkel, miközben minden normális ember relaxál)
Egy szó, mint száz: 5 csillagos volt, megyünk máskor is!