Na, hát az történt, hogy jött az elhatározás, hogy lesz új blog, itt is van a felület, a tartalom meg sehol...Nyilván a versenyen meghirdetett laptop rég elkelt, ezért mondjuk nem is hibáztathatok senkt. Elvéreztem a "rendszeres blogbejegyzések" résznél. Pedig végre visszavághattam volna a Limara péksége-fiaskóért. Azon annyira felhúztammagam, hogy meg is néztem gyorsan, hogy működik ez a cukrász/pék OKJ képzés.

Időben kivitelezhetetlen a gyakorlati idő miatt (munka mellett legalábbis); mindemellett ezekben a szakmákkal is megállt az idő: 2016-ban még mindig franciasaláta a vizsgaanyag, meg sárga krém készítés. Semmi reform, semmi cukormentes, vagy valami kímélőbb. Elképzeltem a családot, ahogy ülnek a  századik alkalommal elkészített zserbó felett, vagy nyammognak a Dobos tortán. (amit amúgy nem eszik meg senki) Szóval akkor kinek is cukrászkodnék én? Erről ennyit.

Marad az írás, két szösszenet is pihen a gép memóiájában, mindkettő inkább könyvanyag, mint blogra való. Ha valaki tud jó kiadót és per járatos ebben a témában, akkor várom az ötleteket. Ez itt a reklám helye.