Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A napi jócselekedetek

...a tegnapival kezdődtek. Először is, nem engedtem, hogy kertem virága megegye a neki rendelt olajrengeteget, amit a cég rizsen hús néven árult. Ettől függetlenül kapott borravalót a kb. nagypapa korú futár...
Aztán reggel lepasszoltam a szóban forgó "ételt" az aluljárós néninek. Nagyon megköszönte, meg amúgy is most volt a szülinapja.
Aztán lepasszoltam a reggeli kávét is a következő arányokban: 1% nekem, 90% az asztalnak, 5% a széknek, 3% a falnak, 1% a fehér pólónak (csak egy százalék, mégis ezért fogok a legjobban meglakolni).
Kétszer mentem körben az irodában, mire be tudtam jutni, és még csak 09:17 van...
11:20 Tűzriadó....
11:28 Kaja.hu-nak elküldve az észrevétel (téves riasztás volt, ha még a teám sem hűlt ki, vaaaagy nagyon átvertek)
0 Tovább

Eat! (and pray for love)

Állítólag jelenleg a földön nagyjából ugyanannyi ember alultáplált, mint túltáplált. Szinte minden nap egymásnak teljes mértékben ellentmondó elméletek születnek arról, mit is kéne ennünk. Kezdem azt érezni, hogy az egész életünk ekörül forog...Ha ezt meg azt eszel, akkor ilyen lesz a tested, ilyen a bőröd, az emésztésed, ezzel és azzal kitisztul, stb.
A józan ítélőképesség segítségünkre lehet abban, hogy ráérezzünk, mikor, mit és mennyit kíván a szervezetünk. Persze ennek rég lőttek: ha a Benetton csontsovány reklámkapányai után ugyanolyan botsáskákkal reklámozza a márkát, mint amilyenek ellen ő maga is felszólalt, akkor nincs mit mondanunk. Egyre több helyen és formában lépnek fel a kóros soványság és az elhízás ellen, mégis 36-os és XS-es méretben reklámozzák a ruhákat, a vállfa testalkaton pedig köztudottan minden jól mutat.
Ehhez még hozzájön a felofogás, hogy fiatalon és karcsún vagy jó, addig érsz valamit, addig vagy értékes tagja a társadalomnak.
Valahogy nem találjuk az egyensúlyt: hogyan is igazodhatnánk el ebben a káoszban? Itthon az egészségesnek tartott étel jóval drágább, mint az egészségtelen. Van, aki esküszik a biora, mások nem hisznek benne.
Lehetetlen eligazodni: anticandida, light, paleolit, laktózmentes, vega. Minél jobban beleássa magát az ember, annál tanácstalanabb.
És végül kire merünk hallgatni? Kiről állítanánk biztosan, hogy jót akar nekünk, és sosem adna el semmilyen egészségre káros dolgot (profit reményében)?
Jómúltkor egy élelmiszerkutató és étkezési tanácsadó azt nyilatkozta: ha az összes pénzt, amit ételek és italok reklámozására fordítanak, mind az éhezőknek adnák, akkor megszűnne maga a fogalom is. Mondott még egy érdekeset: gondolkoztunk-e már azon, miért és hogyan adják el a vitaminokat? Mi szükségünk van arra? Nincs meg a táplálékunkban a megfelelő mennyiség - hangzanak a válasz. Vajon miért? Csak nem azért, hogy a vitaminkészítményeknek is legyen létjogosultságuk...?
0 Tovább

Lo-gi-ka

- ha nyomod az ajtót és nem nyílik, húzni kell
- ha zúzod és nem nyílik, tolni kell
- ha rángatod, kurva mérgesek lesznek rád (mert tönkreteszed/zárva van)
- ha azt látod kiírva, hogy forró, akkor az
- ha kell hozzá pohár, akkor kell (markodba is belenyomja, de ha forró, akkor forró, lásd fent...)
- az "elfogyott"-nak egyetlen értelmezése van: nincs
- a mikró bármit megmelegít, amit beleteszel...kérdés, hogy akarod-e (ill hogy mások akarják-e)
- a lefolyó is elnyel akármit...egy darabig
- a hűtő nem fog szólni, hogy lejárt cuccok vannak benne (a cucc lehet, hogy egy idő múlva kinyúl és megkocogtatja a válladat..)



0 Tovább

Frappáns cím helye

Ez meg a

- vicces
- szívhezszóló
- Zsüdis (50-50%)

blog helye :)

Megittam a kávét, - a reggelit-, és semmi hatása. Megittam a délit is, délután, és nem nyílik ki a szemem.
Villog a kurzor egy ideje, ihlet egy szál se. Mailek csekk, nyaralás csekk, ebéd csekk, utazási csekk csekk...
Ország tortája vadászat csekk. (fejben megsütve 20 alkalommal)
Céges arcok kibeszélése csekk, céges arcok rokonainak kifigurázása csekk....Mozi, TV-és színházműsor csekk, ismerősök ismerőseinek, exeinek alapértelmezett és egyéb albumai csekk....
További ötleteket várok a lojjeetekle@mail.com-ra....

0 Tovább

Fiúk - olvassátok el, megéri!

A fiúkknak rá kéne jönniük:
Minket lányokat nem zavar ha más lányokkal beszélgettek. Nem érdekel hogy vannak lány barátaitok. De amikor mellettünk ültök és valami lány betoppan és ti a nyakába ugrotok anélkül hogy bemutatnátok minket az igenis zavar. Az sem segít hogyha beszéltek vele 10 percet anélkül a felismerés nélkül hogy mi igenis ott vagyunk még.
Nem érdekel minket hogyha az a lány hív v ír nektek de hajnali kettőkor kicsit
aggodalmat kelt ez bennünk. Szerintem semmi sem olyan fontos hogy hajnali 2kor kell rá sort keríteni és nem várhat reggelig.(ezért ha felveszed/válaszolsz neki, véged)
A legszexisebb dolog egy fiúban a *(*megfelelő tulajdonság helye). Ne legyetek kiakadva azon hogy nyitva tartjuk előttetek az ajtót,inkább élvezzétek az előnyét annak milyen hangulatban vagyok. (hogy aznap épp beengedünk) Hagyjátok,hogy fizessünk nektek valamit,ne érezzétek magatokat zavarban,mert mi ezt jó szándékból csináljuk. Mosolyogjatok és mondjátok:köszönöm. Pusziljatok meg mikor senki sem figyel,de ha akkor pusziltok meg,mikor valaki láthat,akkor mi még jobban le leszünk nyűgözve. Nekünk nem kell puccosan felöltöznöd. Nem kell a legszebb nadrágod felvenned és nem kell 5 liter parfümöt magadra raknod. Mi saját magadért szeretünk téged nem pedig azért amilyen tudsz lenni. Nem kell mindent véresen komolyan venni amit mondunk ; a szarkazmus szép dolog, lássátok meg benne a szépséget. Ne legyetek kiakadva mindenért. Ne használjátok a magazinokat és a médiát úgy mintha a Bibliátok lenne. Ne mondjátok előttünk milyen jó csajszi Angelina Jolie vagy Jennifer Aniston, mert baromira kiborít minket és amúgy mi is tudjuk.

Fiúk nem tudom elégszer hangsúlyozni:ha van egy lány, aki nem bánik jól veletek, ne várjátok, hogy megváltozzatok! Hadd sajnálkozzon majd a női populáció söpredéke és keressetek valaki olyat, aki úgy bánik veletek, ahogy ti azt szeretnétek.
Olyasvalakit,aki akkor is törődik veletek,ha hibát követtek el. Olyasvalakit, aki akkor is szeret, ha megbántjátok. Adjatok a kedves lányoknak egy esélyt! 

 

 Köszi,

 

szegény nyomi lány fogszabályzóval (de hamarosan leveszik)

0 Tovább

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek

Követők

Sütizsüdi

Legfrissebb bejegyzések