Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyász 1. - Tagadás

Ez velem nem történhet meg. Mindjárt csörög a vekker, és végetér ez a rémálom. Csak az lehet, álom.
Valami félelmetesen szívbemarkoló, valami olyan mélyről jövő fájdalom, ami nem lehet valós. Képtelenség.
Tegnap még minden jó volt, minden rendben volt, kapcsolatban voltam; minden szembejövő balféknél arra gondoltam, milyen jó, hogy nekem van valakim...
Mindig nyitott szemmel közlekedtem, de csak Katherine Heigl módra tudtam "szortírozni" a figurákat. ("No, no,no, no, fuck no")

Egyszer csak szingli leszek. Lekerülnek a közös képek a netről és a falról sincs. Minden megváltozik hirtelen. Kiürül a lakás, borzasztó nagy lesz a hely, és a csend...
És én még mindig a "párban élőknek" részt olvasom a horoszkóban, és még mindig többesszámban beszélek, pedig már nincs "mi".

Nevetségesnek tűnt a Grace Klinika rész, amiben Teddy, a friss özvegy a tükörképének mondogatja, hogy "I'm a widow. I am a widow.", hogy felfogja és feldolgozza megözvegyülését. Már nem nevetek rajta, meg vagyok rendülve, ugyanakkor zseniálisnak tartom. Lehet nekem is ezt kéne. Fel akarok ébredni, ez egy rémálom...

0 Tovább

In the deep

Thought you had
all the answers to rest your heart upon.
 But something happens,don't see it coming, now you can't stop yourself. 
Now you're out there swimming... In the deep. In the deep.

Life keeps tumbling your heart in circles till you... Let go.
 Till you shed your pride, and you climb to heaven,and you throw yourself off. Now you're out there spinning...In the deep. In the deep. In the deep. In the deep.
And now you're out there spinning...And now you're out there spinning...In the deep. In the deep. In the deep.

And the silence,all your secrets willraise their weary heads.Well, you can pin yourself back together, well, who here thought you would?Now you're out there livin'...In the deep.In the deep.In the deep.
In the deep...
Now you're out there spinning...Now you're out there swimming...Now you're out there spinning...In the deep.In the deep.In the deep.In the deep...

0 Tovább

www.gyakorikérdések.hu

- Jól vagy?
Válaszom: Megvagyok./ Prímán

- Nagyon szörnyű/Nagyon kivagy?
Válaszom: Szláv karnevál, csak kicsit túl sok a konfetti.

- Egyél rendesen.
Válaszom: Erre van a vitamin.

- Most mi lesz?
Válaszom: Mi lenne? / Nem értem a kérdést.

- Biztos jól vagy?
Válaszom: Biztos.

- Mikor lesz lagzi?
Válaszom: Nyugodtan gyakorold még az esküvői sminket, nem holnap kell.

0 Tovább

I.H.N.T.A.


0 Tovább

Szalmahét

Ezen a héten magamra hagytak, enyém volt az egész lakás. Mondhatni igazán kirúgtam a hámból: minden olyat megtettem, amiért normál esetben több perces szidást szoktam kapni. Keresztben feküdtem a franciaágyon; bennehagytam a vizes szivacsot a mosogatóban; nem cseréltem szemeteszsákot, mikor levittem a szemetet, nem raktam be új zsákot; nem pakoltam össze magam után, tető nélkül raktam be a kajákat a hűtőbe, sőt még egy zacskó chips-et is beszereztem, ünneplésképp.
Alig nassoltam, de edzeni se voltam...az igazat megvallva szerintem Süti-alakúra formálódott a kanapénk :) Néztem az Undicsatornát, éjjel és nappal. (Undi-TLC csatorna: dagadékok fogyóznak, "médiumok" kábítják a népet, ízlésficamosak illegetik magukat, elkényeztetett nőcskék 5000 amerikai dollárt költenek egy menyasszonyi ruhára, ésa többi, ésatöbbi - a szerk.)
Persze mostanra rend van, tele a hűtő kajával; ja és a legtöbb műsort már láttam...szóval ideje, hogy rám nézzen már valaki! :)

0 Tovább

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek

Követők

Sütizsüdi

Legfrissebb bejegyzések